Imagobureau van Dokkum

en omstreken

Ontdek de kracht van jouw imago

Bij Anblick Imagobureau in Dokkum e.o. geloven we in de kracht van een sterk imago. Of je nu een ondernemer, professional, of particulier bent, jouw uitstraling maakt het verschil. Wij zijn hier om jou te helpen dat verschil te maken en een blijvende indruk achter te laten.

Imago-advies op maat

Ontvang persoonlijk imago-advies dat jouw unieke stijl weerspiegelt. Van kledingkeuze tot online presentatie, we zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en authentiek overkomt.

Personal branding

Vergroot jouw impact met effectieve personal branding. We creëren samen een krachtig verhaal dat jou en jouw merk onderscheidt in Dokkum e.o. en daarbuiten.

Lokale verankering

Als imagobureau zijn we geworteld in Dokkum e.o., en we begrijpen de lokale cultuur en trends. We zijn hier om jouw imago te laten bloeien binnen de gemeenschap.

Persoonlijke aandacht

Bij Anblick sta jij centraal. We bieden een persoonlijke benadering en nemen de tijd om jouw doelen en wensen te begrijpen.

Vakidioten, imagomakers, met een tomeloze spirit en een onuitputtende creativiteit.

Mensen in hokjes plaatsen is in de huidige maatschappij absoluut not done. Maar als het gaat om koersbepaling, marketing en identiteit, is het voor ons een absolute must. Het feit blijft, er zijn maar 4×4 soorten persoonlijkheden. Als wij de capability bezitten om te onderzoeken uit welke persoonlijkheid de grootste doelgroep bestaat, wordt het voor ons gemakkelijk om hier de strategie op uit te zetten. Wij zijn succesvol in staat deze mensenkennis om te zetten in sterke en aansprekende campagnes. Van daaruit geven wij vorm aan zowel offline als online uitingen, en het kan niet anders dan dat onze doelgroep zich in het product of de dienst herkent. Alles voor meer verkeer, meer fans, meer leads en meer sales.

Design
Marketingcampagne
Project management
Front-end development
Adobe
MS Office
Social Media
Wordpress PRO
Eerlijk
Assertief
Resultaatgericht
Know How
Strategisch