Meer dan

een doorsnee boerderij

De Drie Wedden

Streven naar de perfecte balans

tussen mens en dier

Het veelzijdige boerderij “De Drie Wedden” is gevestigd in de polders van het dorpje Noordeloos. Wat wellicht op het oog een doorsnee boerenbedrijf lijkt, is in essentie zoveel meer. Het is een bedrijf dat streeft naar de perfecte balans tussen mens en dier. Natuur en milieu. En allemaal in verbondenheid met de samenleving aan de hand van een biologische werkwijze.

Storytelling

De bewuste manier van handelen komt voort uit de wil om gezond en lekker te produceren. Voor zichzelf, maar ook voor de groeiende behoefte van de consument. Daarnaast produceren ze op een schone manier om planten en dieren te behouden. Dit word door De Drie Wedden gezien als een stukje rentmeesterschap, waarop ze hopen dat dit nog lange tijd zal overgaan van generatie op generatie.
En deze nieuwe generatie bij DDW wil vooruit met wat hun voorgangers al in gang hebben gezet. Dus om deze duurzame producten aan de man te kunnen brengen en het publiek te verbreden, werd Anblick gevraagd mee te denken over een website met webshop waarop vleespakketten kunnen worden aangeboden. Andere producten zullen later gaan volgen, zoals ook honing. Maar ook de filosofie vinden ze belangrijk om te delen. Ieder bedrijf kan vlees etc produceren, maar niet ieder bedrijf doet dit op de sustainable manier die DDW wel aanhoudt.
Ook was er behoefte aan een ontwerp voor drukwerk die multi-inzetbaar diende te zijn. Hiervoor ontwikkelden wij een flyer die de sfeer van de ambacht geeft, maar ook het moderne met zich meebrengt die de richting aangeeft waar het bedrijf naartoe wil.

#Webdesign
#Webdevelopment
#Webshop
#Drukwerk
#Flyer