Merry Christmas

en een succesvol 2017!
Uw zakelijke kerstgroet

persoonlijk gemaakt.

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat vraagt om dilemma’s. Niet alleen in persoonlijke sferen, maar ook zakelijk gezien. Eén van deze dilemma’s zijn de jaarlijkse kerstkaarten. Het is een onderschat onderdeel en wordt vaak als zinloze investering gezien. Maar je stuurt een boodschap, die door je netwerk en je leads worden gelezen. Dichterbij krijg je het niet!

Veel (startende) ondernemers laten zich door smaak en enthousiasme regeren. Juist ook in deze tijd van het jaar is het belangrijk om marktonderzoek te doen en strategische keuzes te maken. Zeker ook als het gaat om kerstkaarten. Hoe maak je jouw kerstkaart de piek op de boom? Het netwerk moet namelijk wel de groet begrijpen!
Wij zullen samen met jou kijken waar deze balans elkaar raakt. Het kaartje is niet gemaakt voor de boodschap alleen, maar vanuit een duurzame samenwerkingsgedachte. De key is alleen dit op subtiele wijze te creëren.

Zoals elk jaar verzorgd Anblick de

Lazy Christmas Service

Het bestellen van uw zakelijke, personalized kerstkaarten was nog nooit zo easy, maak gebruik van The Lazy Christmas Service welke u eenvoudig in deze roerige periode kan ontzorgen.
Wij ontwerpen naar uw imago de kerstgroet en versturen deze digitaal of per post. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig wordt bezorgd bij uw netwerk.

Lekker lazy toch?

Eigen DNA

Een uniek design passende bij uw huisstijl, imago en uw klanten DNA. Een kerstgroet die gemaakt is om een (verborgen) boodschap over te brengen en wordt begrepen door de ontvanger.

Betrouwbaar en secuur

Dat wij goed werk leveren dat hebben wij inmiddels allang bewezen. Zo aan het eind van het jaar lopen wij als service net die extra mile voor onze klanten. Zou u onze boodschap begrijpen?

Special Delivery

Met de Feestdagen nemen wij de term aanleveren extra letterlijk. Ook de bezorging hoort daar dus bij. Wij leveren de kerstgroet aan bij uw netwerk, dus u wordt eens volledig ontzorgt!