Oog voor talent

met het andere oog op zorg

CareHunters

Met zorg

op zoek naar talent

Talenten zijn de toekomst van een organisatie. Zij zorgen voor de realisatie van de missie en de kwaliteit die geleverd dient te worden. CareHunters helpt organisaties met de ambitie om te groeien. Dit doen ze door het aantrekken van talenten op hoog niveau. Het veld waarin ze opereren is bijvoorbeeld ziekenhuizen en GGZ-instellingen, maar ook voor zelfstandige praktijken zoals tandartsen en huisartsen.

Storytelling

Veel organisaties staan voor een complexe uitdaging. De vraag naar behandeling en zorg groeit sterk, terwijl goed personeel schaarser worden. Hoe gaan ze deze aantrekken? Dan is er meer nodig dan het plaatsen van een vacature en wachten en hopen op reacties. Met een juiste mix van marketing, recruitment, maar zeker ook creativiteit wil CareHunters in dit gat springen.
Wat ze hiervoor nodig hadden om van start te kunnen was een fris logo die de zorg (het werkveld) en de recruitment belichaamde. Hiermee is Anblick aan de slag gegaan om o.a. de creativiteit van CareHunters terug te laten komen in een minimalistisch logo.
Ook de website moest aantrekkelijk zijn voor zowel de werkgever als -nemer. Een onepager werd hiervoor bedacht en ontworpen die past bij wat CareHunters wil uitstralen.

#Logo
#Branding
#Webdesign
#Webdevelopment
#Onepager