Een huisstijl

  om je vingers bij af te likken
  Investeer altijd

  in de essentie

  Indien je in de opstartfase van een onderneming al begint met af te rafelen, hoe kunt u dan verwachten dat uw klanten de onderneming serieus nemen. Ondernemen begint bij het fundament. Helaas wordt te vaak de investering vrijgemaakt voor posten die meer toekomstmuziek zijn, in plaats van onderzoek te hebben gedaan naar de essentie en de weg naar succes.

  Door te vertrouwen op ons

  krijgt u het vertrouwen van uw klanten.

  Een professionele identiteit schept vertrouwen in uw verhaal, diensten, en producten bij de klant. Uw huisstijl is de eerste kennismaking met uw klanten. Een sterk merk roept direct een call-to-action op bij (potentiële) klanten.

  Input

  In de eerste plaats ontvangen wij graag de input. Verzamelen informatie over het (nieuwe) bedrijf, markt en de doelgroep. Met deze informatie stippelen wij de vervolglijnen uit.

  Sparren

  De designers van Anblick gaan samen brainstormen met de verzamelde informatie. Tijdens dit proces wordt er ook gekeken welke designer het beste binnen het profiel past.

  Ontwerpfase

  De designer gaat aan de slag met de input en de verzamelde informatie en zorgt voor een krachtig, duurzaam en passende huisstijl waarop voortborduurt wordt tijdens correctierondes.

  Oplevering

  Eindresultaat is bereikt indien er een sterk ontwerp staat waar u het bedrijfsprofiel in herkent. Wij adviseren u in de diverse mogelijkheden van het inzetten op diverse media en platforms.