Uw kracht

offline inzetten
Informatieve website

maar dan op papier.

Hoewel de wereld steeds digitaler wordt en bedrijven veel waarde hechten aan de vindbaarheid op het web, is de kracht van papier nog altijd niet verdwenen. Helemaal niet als je nog altijd je diensten wilt promoten aan het brede publiek of juist aan je vaste klanten als bijsluiter. Een website is niet bewezen effectiever dan een flyer en dient ook zeker niet als vervanger van het drukwerk.
Wij verzorgen niet alleen een kick-ass ontwerp voor uw folder, maar kunnen u ook begeleiden bij het drukproces.

Als met alles

it is all about the looks!

De designers van Anblick gaan altijd op zoek naar de perfecte uitstraling van uw drukwerk. Ze zorgen er nauwlettend voor dat de flyer aansluit bij uw huisstijl, website, wensen en uw doelgroep, maar bovenal, dat uw boodschap wordt begrepen.

Ongevouwen

Denk hierbij aan A4, A5, A6 of A6 Din Lang flyers. Full colour, zowel dubbelzijdig als enkelzijdig. Ideaal om te “flyeren”, en zo bereikt u eenvoudig de massa.

Gevouwen

Geeft meer ruimte voor creativiteit, maar natuurlijk ook voor het exposeren van producten en diensten. Bijvoorbeeld, een gevouwen A4 geeft al vier zijdes voor display.

Drieluik

Wordt over het algemeen ingezet bij een (zeer) informatieve flyer. Door de vouwen ontstaan er zes kantjes waarop bijvoorbeeld producten en diensten gespecificeerd kunnen worden.