Voorkomen

beter dan genezen

Hack(ers).

Hackers en virussen hebben het graag voorzien op WordPress websites. Niet omdat het een zwak systeem is, maar omdat er miljoenen websites zijn die op dit platform draaien. Uw hosting is vaak goed genoeg beschermd, maar wat als dat toch niet voldoende is? Wij kunnen, in overleg met u, extra bescherming bieden aan uw website.

Up-to-date.

Van tijd-tot-tijd worden er updates uitgegeven door ontwikkelaars en developers. Het is belangrijk om bij te blijven, maar ook lastig. Een vinger aan de pols is moeilijk wanneer u ook de focus moet houden op uw eigen core business. Daarin kunnen wij u ontlasten.

Plugins.

Door te werken met de meest geavanceerde plugins, weet Anblick uw website te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Van inlog tot aan de front-end, u en uw website zullen worden beschermd met de nieuwste technieken. Altijd één stap voor zijn, dat is de manier om online te blijven.

Voorkomen is beter dan genezen!

WVO (WordPress & Virus Onderhoud)

Om u en uw website te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, bieden wij het WVO-pakket.
Hiermee wordt de bescherming verscherpt en de onderhoud opgeschroefd. Wij zijn specialisten op het gebied van WordPress. De pakketten zijn geen beklemmende abonnementen, maar is een pure virusprotectie met scanning van mogelijke fouten.
Bent u geïnteresseerd in dit pakket, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

0
Brute Force aanvallen per dag
0
procent WP websites zijn ``vatbaar``
0
van de 40.000 zijn niet beschermd
0
procent Anblick bescherming