Responsive

Groeit uw website mee?

Responsive webdesign is in feite zoeken naar de juiste balans van uw website, zodat deze het beste uit de verf komt op zowel een computer als een mobiel apparaat, zoals telefoon of tablet. Elk apparaat heeft zijn eigen resolutie en afmetingen waardoor het van extreem belang is niet slechts 1 mobiele website te creëren maar een website in percentages en relatieve eenheden. Het groeiende aantal van bezoekers via mobiele devices zorgt ervoor dat zoekmachines hier handig op in willen springen. Zo straft Google niet responsive websites binnen de zoekresultaten sinds 2015. Dure SEO campagnes zijn daardoor tevergeefs indien u geen responsive website heeft.

Devices.

Goede zichtbaarheid op het web is belangrijk tegenwoordig. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van mobiele devices als tablets en smartphones. Anblick levert responsive websites met percentages en grids, zodat uw website op alle devices goed zichtbaar is.

Verschaalbaar.

De website kan op mobiele devices volledig anders zijn dan op de desktop. Het is misschien niet belangrijk om alle informatie en afbeeldingen op de telefoon te tonen. Wij kunnen u adviseren in de belangrijkste call to actions voor de mobiele gebruikers.

Systemen.

Verschillende mensen, verschillende wensen, maar belangrijker nog, verschillende browsers. Het is daarom van belang de website suitable te maken voor alle systemen. Het is een grote wereld van concurrerende browsers, maar een noodzakelijk goed.