Post Vitam

Afscheid in beeld

Post Vitam – Afscheid in beeld

Post Vitam – Afscheid in beeld 150 150 Douwe-Jan

Anblick is bezig om zich steeds verder te ontwikkelen op het gebied van audiovisueel. Naast trouwreportages wordt er een link gemaakt naar een moeilijk bespreekbaar onderwerp, namelijk het afscheid. Steeds vaker is er vraag naar uitvaartfilms en ook Anblick wil zich hier voor inzetten. Eerder hebben wij op verzoek ook rouwkaarten ontworpen en gaan dus met rouwreportages een stap verder.

Wel is het iets wat we graag los willen gaan zien van Anblick, dus krijgt het initiatief een eigen naam, logo, huisstijl en website. De naam en het logo zijn inmiddels gerealiseerd en er volgt snel een huisstijl en website. Op die manier kunnen wij landelijk naar buiten treden bij onder andere uitvaartondernemers onder de naam Post Vitam (vertaald: na het bestaan).
Onder deze naam willen wij mensen kunnen helpen als het gaat om een persoonlijk afscheid. Hierbij kunt u denken aan kaarten, advertenties e.d. Maar ook tijdens een afscheidsdienst kunnen wij een fotoreportage verzorgen (op muziek) of registreren wij de dienst voor u, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen.

Houd de site in de gaten om te zien wanneer het project volledig is afgerond en hoe wij Post Vitam en haar diensten voor ons zien.