Videns-IT

  building smart network

  Videns IT

  MANAGING AND OPTIMIZING YOUR NETWORK

  Videns

  Videns is een gespecialiseerde en onafhankelijke managed services provider voor de volgende generatie WAN services. De snel innoverende onderneming springt in op de groeiende vraag om de MPLS-gebaseerde WAN’s te vervangen door geautomatiseerd, dynamisch internet of hybride WAN’s.
  Ze streven ernaar dat hun klanten in Europa profiteren van verbeterde en gegarandeerde prestaties van de cloud en applicaties, vereenvoudigd netwerkbeheer, lage doorlooptijd en meer capaciteit uit het netwerk, tegen lagere kosten.

  Storytelling

  Videns-IT is begonnen aan hun opmars in 2012 met een team van ervaren netwerk en IT-professionals met een reeds aanwezige, brede, internationale ervaring. Videns levert managed services aan zakelijke klanten, evenals white label diensten aan luchtvaartmaatschappijen en integrators. Momenteel beheert het ISO27001 gecertificeerde bedrijf al meer dan 1000 locaties wereldwijd voor 25 multinationale organisaties met hoofdkantoor in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Zwitserland. Anblick mochten voor Videns aan de slag met hun website, om deze te laten meegroeien met het internationale imago van het bedrijf.
  Onlangs werd het bedrijf nog genomineerd voor de Gazellen Award!

  #Wordpress
  #Webdesign
  #Webdevelopment
  #SEO Implementatie