Hydromar Marine Equipment

in stroomversnelling

Hydromar Marine Equipment

TAILOR MADE EQUIPMENT

BASED ON STANDARD SOLUTIONS

Hydromar Marine Equipment is een (internationale) marktleider op het gebied van het realiseren, aanbieden en het leveren van hydraulische systemen en oplossingen voor superjachten in Europa. Ze opereren vanuit Leeuwarden en hebben agenten door heel Europa zoals bijvoorbeeld in Italië, Spanje en Griekenland. Hydromar blinkt uit in gestandaardiseerde premiumapparatuur voor jachten van 30 tot 80 meter.

Hydromar ontwerpt en realiseert onder andere semi-custom accommodatieladders, passerelles, tender garage kranen, zwemplatforms, hydraulische powerunits en stuursystemen.

Storytelling

Hydromar Marine Equipment is Europa aan het veroveren met hun hydraulische oplossingen. Steeds vaker wordt hun apparatuur op maat gekozen voor diverse superjachten. Om hun doelgroep van hun innovatieve en premium producten op de hoogte te stellen en te overtuigen, zijn diverse marketingmiddelen gewenst die JAM Marketing mag verzorgen. JAM heeft het online design samen met Hydromar BV uitgewerkt waarna Anblick het ontwerp heeft omgezet tot een werkende, responsive WordPress website. Inmiddels heeft JAM marketing samen met Hydromar BV de website in eigen beheer.

#Webdevelopment
#Responsive design