Butter Group

International Transport

Bedrijfsfilms Butter Group International Transport

Specialist in transport

Butter Group

Sinds de oprichting in 1931 is de Butter Group uitgegroeid tot een internationale onderneming, welke is gespecialiseerd in bulktransport van (losgestorte) agrarische producten, zoals aardappelen, uien.

310 Vrachtwagens vervoeren jaarlijks ruim 3.000.000 ton in de eigen ontworpen en ontwikkelde lichtgewicht bandlossers.

Storytelling

Butter Group zet in op kwaliteit in transport en dienstverlening. Zo zijn ze 24 uur per dag bereikbaar en rijden de vrachtwagens 7 dagen per week.
Zij rijden met gepatenteerde Butter-onderlossers welke zijn ontwikkeld met het oog op optimale (product)bescherming, maar ook maximale laadvermogen.
Doordat de onderlossers een grotere capaciteit hebben, is de CO2-emissie per vervoerde ton het laagst in hun markt. En de nieuwe trucks met schonere motoren versterken dit ook nog eens. Met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers helpen zij de klanten een hoog serviceniveau te bieden en in te spelen op veranderingen in de markt.
Dit wordt ondersteund met geavanceerde IT-oplossingen. Klanten hebben een compleet overzicht van opdrachten en administratie. De transportgegevens zijn realtime online op te vragen.
Ze zijn voortdurend de IT-systemen aan het (door)ontwikkelen. Maar ook investeren ze in hightech en duurzame transportmaterieel. Het motto van Butter Group is dan ook: “Doorgroeien met oog en oor voor de klant”.
Dit doen ze dan ook op de Butter manier en dat is ‘met beide voeten in de klei’.

#Bedrijfsfilms