Charlie Temple

Volledige merkcreatie

Huisstijl Charlie Temple

Compleet nieuw

in alles

Leon Planken is een bekende naam, wanneer we het hebben over ondernemers met succes. Eerder was zijn naam verbonden aan het internationale computerbedrijf Sweex.

Zo begon Leon een nieuw avontuur in de online verkoop van (zonde)brillen op sterkte. De monturen uit het assortiment zijn veelal handgemaakt met een decennia aan ervaring in oude Italiaanse technieken. Binnen een paar dagen heb je via de shop een mooi exemplaar die je in de digitale paskamer kan “passen”.
Ga voor de shop naar www.Charlietemple.nl

Storytelling

Leon Planken begon met Charlie Temple omdat hij vond dat merkbrillen niet duur hoefde te zijn. Zijn zoontje had een bril nodig en Leon schrok van de prijs. Daarom ging hij op onderzoek uit of het mogelijk was een bril op sterkte voor een betaalbare prijs te produceren. Hij richtte Charlie Temple op, vernoemt naar zijn zoontje. Het doel van 50 brillen per dag is ruim overstegen door een digitale verkoop van zo’n 500 brillen per dag. Je komt Charlie Temple inmiddels ook in reclamespotjes tegen op TV. Een absolute must-have in de brillencollectie met een uitstekende (after)service. En wij? Wij deden de branding!

#Branding
#Logo
#Huisstijl