Home isn't a place

it's a feeling

Seneca Healthcare Ireland

Logo, huisstijl en onepage website

voor Ierse ondernemers

We hebben al veel landen mogen kleuren, maar met Seneca Healthcare komt Ierland ook in het rijtje. Seneca Healthcare hun target is om mensen thuis te laten voelen in de verpleeghuizen. Ze kopen de ouderwetse verpleeghuizen op met investeerders om de bewoners het gevoel van thuis te laten ervaren.

Storytelling

Seneca Healthcare is opgericht door jonge, ambitieuze Ieren die beperkingen binnen de Ierse gezondheidszorg proberen te veranderen. Veel verpleeghuizen blijven achter in de zorg en aandacht voor de ouderen aldaar. Seneca Healthcare privatiseert verpleeghuizen waardoor de zorg gegarandeerd kan worden. Ouderen zullen de verpleeghuizen zien als eigen huis en ervaren een kwalitatief, aandachtige zorg.

Anblick mocht voor Seneca Healthcare een (font) logo, visitekaartjes, brochure en een website realiseren. Het was belangrijk dat het een onepage website werd, die responsive is voor mobiele devices en aansloot bij de huisstijl. Zodoende krijgt het bedrijf niet alleen een professioneel maar vooral vertrouwd uiterlijk. Een langdurige samenwerking in the making om de verpleeghuizen allen van een geborgen, vertrouwde en bovenal zorgzaam imago te voorzien.

#Logo
#Corporate identity
#Brochures
#Responsive Onepage WordPress