Anblick opnieuw (trotse) sponsor

van Admiraliteitsdagen Dokkum

Anblick opnieuw (trotse) sponsor van Admiraliteitsdagen Dokkum

Anblick opnieuw (trotse) sponsor van Admiraliteitsdagen Dokkum 800 532 Douwe-Jan

DOKKUM – Ook dit jaar is Anblick weer sponsor van de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Het mediabedrijf zal tijdens de feestelijkheden van 7 tot en met 10 september voor visuele presentaties tijdens de dagen en shows zorgen.

De Admiraliteitsdagen zijn een jaarlijks terugkerend maritiem festijn voor jong en oud in de Friese stad. Met optredens, demonstraties en activiteiten rond de historische schepen in de haven belooft, dankzij de inzet van alle vrijwilligers en sponsors, ook dit jaar weer een groot succes te worden.

🎉 Doe dit jaar mee met de spannende loterij tijdens de Admiraliteitsdagen! 🎁 Koop een lot om niet alleen het festival te steunen, maar ook kans te maken op fantastische prijzen. Van een Audi A1 tot een reis naar Ibiza, seizoenskaarten voor Heerenveen, VIP-kaarten voor Cambuur, een iPhone 14, een heerlijk diner, een prachtige televisie, een op maat gemaakt pak en zelfs een geldbedrag! De elfde editie van de Admiraliteitsdagen vindt plaats op 7, 8, 9 en 10 september 2023 in Dokkum. Mis het niet – scan de poster bij Anblick voor (digitale) loten. Meer informatie op www.admiraliteitsdagen.nl/loterij. Laten we samen van dit geweldige festival genieten! 🚢🎶🎈